Book Club

Book Club

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Book Club

Moeite met waar je nou Book Club moet kijken? Gedoe met downloaden? hoangkimgiap.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Book Club

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Vier vriendinnen, die elkaar al jarenlang kennen, komen maandelijks samen voor hun boekenclub. Elk heeft hun portie liefde wel gehad. Diane was 40 jaar getrouwd met haar man. Vivian daarentegen wil geen relatie, maar verkiest onenightstands. Sharon zit middenin een scheiding, terwijl de passie in Carols huwelijk verdwenen is. De levens van de vrouwen worden voorgoed veranderd wanneer ze zich aan de reeks van Fifty Shades of Grey wagen.

Regisseur en acteurs

 • Bill Holderman portrait

  Bill Holderman

  Director

 • Diane Keaton portrait

  Diane Keaton

  Actor

 • Jane Fonda portrait

  Jane Fonda

  Actor

 • Candice Bergen portrait

  Candice Bergen

  Actor

 • Mary Steenburgen portrait

  Mary Steenburgen

  Actor

Trailers

Book Club

Wil je Book Club kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Book Club streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Book Club niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Book Club zelfs gratis bekijken.

Book Club downloaden

Wil je Book Club ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Book Club overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Book Club torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Book Club is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Book Club trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Book Club de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.