Dear Ex
%
68

Dear Ex

Nu kijken

Kijk Dear Ex

Moeite met waar je nou Dear Ex moet kijken? Gedoe met downloaden? hoangkimgiap.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dear Ex

Samenvatting

Dear Ex follows three people, all linked to one another because of a fourth person who dies before the film begins. Adolescent Song Chengxi (Joseph Huang) loses his father Song Zhengyuan (Spark Chen of band Quarterback) to cancer, but instead of actively mourning him, Chengxi finds himself caught in a feud between his widowed mother Liu Sanlian (Hsieh Ying-xuan) and his father’s gay lover Jay (TV star Roy Chiu). Before his death, Zhengyuan listed Jay as his insurance beneficiary, which enraged Sanlian, making her even more of an overbearing nag than she previously was. Fed up, Chengxi moves out and into Jay’s unsightly flat. Already at odds over love and money, the trio seems poised for further conflict.

Regisseur en acteurs

 • Mag Hsu portrait

  Mag Hsu

  Director

 • Chih-yen Hsu portrait

  Chih-yen Hsu

  Director

 • Roy Chiu portait

  Roy Chiu

  Jay

 • Joseph Huang portrait

  Joseph Huang

  Song Chengxi

 • Spark Chen portrait

  Spark Chen

  Song Zhengyuan

 • Hsieh Ying-hsuan portait

  Hsieh Ying-hsuan

  Liu Sanlian

 • Ai-Lun Kao portrait

  Ai-Lun Kao

  Jay's Mother

 • Chou Min-Fu portrait

  Chou Min-Fu

  Actor

 • Fang Wang portrait

  Fang Wang

  Actor

Dear Ex

Zin om Dear Ex lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dear Ex te bekijken voor je op een rijtje.

Dear Ex downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dear Ex downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dear Ex. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dear Ex er ook in SD heel goed uit.

Dear Ex streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dear Ex net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dear Ex hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dear Ex helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dear Ex torrent

Denk je dat je om Dear Ex te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dear Ex trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Dear Ex de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.