Doris
Bekijk de trailer

Kijk Doris

Moeite met waar je nou Doris moet kijken? Gedoe met downloaden? hoangkimgiap.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Doris

Bekijk nog 11 bronnen

Weten in welke bioscopen Doris draait?

Samenvatting

"Het leven is geen met croissantjes en softijs overladen kampeerfestijn" - #Dorisdefilm Aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris Doorenbos (Tjitske Reidinga) een gescheiden vrouw met twee kinderen op een dood punt aanbeland. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris' eigen dromen maar weinig terechtgekomen…. Doris is vanaf 20 september in de bioscoop. Gemaakt onder de creatieve leiding van Will Koopman (Gooische Vrouwen, Divorce en Terug naar de Kust), scenarioschrijfster Roos Ouwehand en regisseur Albert Jan van Rees.

Regisseur en acteurs

 • Albert Jan van Rees portrait

  Albert Jan van Rees

  Director

 • Tjitske Reidinga portrait

  Tjitske Reidinga

  Actor

 • Guy Clemens portrait

  Guy Clemens

  Actor

 • Tarik Moree portrait

  Tarik Moree

  Actor

 • Monique van de Ven portrait

  Monique van de Ven

  Actor

 • Gijs Scholten van Aschat portrait

  Gijs Scholten van Aschat

  Actor

 • Roos Ouwehand portrait

  Roos Ouwehand

  Actor

 • Bracha van Doesburgh portrait

  Bracha van Doesburgh

  Actor

 • Hendrikje Nieuwerf portrait

  Hendrikje Nieuwerf

  Actor

Trailers

Doris

Benieuwd naar Doris? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met hoangkimgiap.com weet je binnen no-time waar Doris draait.

Doris in de bioscoop

Doris draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Doris.

Doris streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Doris te streamen is, vind je een link op hoangkimgiap.com. Weet je al zeker dat Doris een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Doris zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Doris torrent

Op zoek naar een torrent van Doris? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Doris zonder zorgen.

Doris downloaden

Als Doris binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Doris trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Doris de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.