Barbapapa
%
70

Barbapapa

Nu kijken

Kijk Barbapapa

Moeite met waar je nou Barbapapa moet kijken? Gedoe met downloaden? hoangkimgiap.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barbapapa

Samenvatting

Barbapapa en Barbamama zijn hele bijzondere wezens. Net als hun kinderen kunnen zij zich in elke gewenste vorm veranderen en daardoor beleven ze allerlei spannende avonturen.

Regisseur en acteurs

 • Naum Ardashnikov portrait

  Naum Ardashnikov

  Director

 • Oleg Efremov portait

  Oleg Efremov

  Director

 • Vyacheslav Nevinnyy portait

  Vyacheslav Nevinnyy

  Pyotr Sebejkin

 • Pyotr Shcherbakov portait

  Pyotr Shcherbakov

  Bayan player

 • Evgeniy Evstigneev portait

  Evgeniy Evstigneev

  Adamych

 • Aleksandr Kalyagin portait

  Aleksandr Kalyagin

  Pyotr Poluorlov

 • Irina Miroshnichenko portait

  Irina Miroshnichenko

  Klava Poluorlova

 • Georgi Burkov portait

  Georgi Burkov

  Father-in-law

 • Boris Shcherbakov portait

  Boris Shcherbakov

  Sebejkin's friend

 • Anastasiya Nemolyayeva portait

  Anastasiya Nemolyayeva

  A little Sebejkina

Barbapapa

Barbapapa streamen

Barbapapa streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Barbapapa downloaden

Zin om Barbapapa te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Barbapapa te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Barbapapa torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Barbapapa makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Barbapapa trailer

Wil je er zeker van zijn dat Barbapapa jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.