Mystery Train
%
76

Mystery Train

Bekijk de trailer

Kijk Mystery Train

Moeite met waar je nou Mystery Train moet kijken? Gedoe met downloaden? hoangkimgiap.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Fraai drieluik met allerlei humoristische voorvallen rond Japanners en Italianen in een hotel in Memphis, de geest van Elvis Presley waakt over allen. Met Joe Strummer (The Clash), Tom Waits en Screamin' Jay Hawkins. Mystery Train bevat drie afzonderlijke vertellingen, die zich alle drie binnen een etmaal afspelen in en rond het afgetrapte Hotel Arcade in Memphis, Tennessee, het pelgrimsoord voor Elvis-fans. Jarmusch stopte het scenario vol vreemde personages, buitenlanders die als observanten van de Amerikaanse samenleving dienst doen. John Lurie's muziek beweegt zich tussen rock en pop, Tom Waits brompraat de stukken aan elkaar.

Regisseur en acteurs

 • Jim Jarmusch portait

  Jim Jarmusch

  Director

 • Masatoshi Nagase portait

  Masatoshi Nagase

  Jun

 • Youki Kudoh portait

  Youki Kudoh

  Mitsuko

 • Joe Strummer portait

  Joe Strummer

  Johnny aka Elvis

 • Nicoletta Braschi portait

  Nicoletta Braschi

  Luisa

 • Steve Buscemi portait

  Steve Buscemi

  Charlie the Barber

 • Screamin' Jay Hawkins portait

  Screamin' Jay Hawkins

  Night Clerk

 • Rufus Thomas portrait

  Rufus Thomas

  Man in Station

 • Cinqué Lee portrait

  Cinqué Lee

  Bellboy

 • Tom Noonan portait

  Tom Noonan

  Man in Arcade Diner

 • Elizabeth Bracco portait

  Elizabeth Bracco

  Dee Dee

 • Tom Waits portait

  Tom Waits

  Radio D.J

Trailers

Mystery Train

Wil je Mystery Train kijken? De movie van Jim Jarmusch uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Mystery Train op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Mystery Train met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Mystery Train downloaden

Het downloaden van Mystery Train is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Mystery Train ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Mystery Train streamen

Het streamen van Mystery Train heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Mystery Train online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Mystery Train kijkt. Ideaal!

Mystery Train torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Mystery Train. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Mystery Train trailer

Bekijk eerst even de trailer van Mystery Train voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.