Niet Schieten

Niet Schieten

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Niet Schieten

Moeite met waar je nou Niet Schieten moet kijken? Gedoe met downloaden? hoangkimgiap.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Niet Schieten

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Bij de laatste aanslag van de "Bende van Nijvel" op het warenhuis Delhaize in Aalst op 9 november 1985 ziet de negenjarige David Van De Steen hoe zijn ouders en zus voor zijn ogen worden neergeschoten. Hijzelf blijft zwaargewond en verweesd achter. De grootouders Albert en Metje vangen hun kleinzoon op en hebben de loodzware opdracht om ondanks het grote verlies en verdriet, en vele onbeantwoorde vragen, hun kleinzoon een toekomst te bieden.

Regisseur en acteurs

 • Stijn Coninx portrait

  Stijn Coninx

  Director

 • Jan Decleir portrait

  Jan Decleir

  Actor

 • Viviane de Muynck portrait

  Viviane de Muynck

  Actor

 • Jonas van Geel portrait

  Jonas van Geel

  Actor

Trailers

Niet Schieten

Wil je Niet Schieten kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Niet Schieten streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Niet Schieten niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Niet Schieten zelfs gratis bekijken.

Niet Schieten downloaden

Wil je Niet Schieten ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Niet Schieten overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Niet Schieten torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Niet Schieten is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Niet Schieten trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Niet Schieten de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.