Piercing
%
73

Piercing

Nu kijken

Kijk Piercing

Moeite met waar je nou Piercing moet kijken? Gedoe met downloaden? hoangkimgiap.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Piercing

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

In this twisted love story, a man seeks out an unsuspecting stranger to help him purge the dark torments of his past. His plan goes awry when he encounters a woman with plans of her own.

Regisseur en acteurs

 • Nicolas Pesce portait

  Nicolas Pesce

  Director

 • Christopher Abbott portait

  Christopher Abbott

  Reed

 • Mia Wasikowska portait

  Mia Wasikowska

  Jackie

 • Laia Costa portait

  Laia Costa

  Mona

 • Maria Dizzia portait

  Maria Dizzia

  Reed's Mother

 • Wendell Pierce portait

  Wendell Pierce

  Doctor

 • Marin Ireland portait

  Marin Ireland

  Chevonne

 • Dakota Lustick portait

  Dakota Lustick

  Actor

Piercing

Zin om Piercing lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Piercing te bekijken voor je op een rijtje.

Piercing downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Piercing downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Piercing. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Piercing er ook in SD heel goed uit.

Piercing streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Piercing net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Piercing hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Piercing helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Piercing torrent

Denk je dat je om Piercing te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Piercing trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Piercing de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.