T2 Trainspotting
%
74

T2 Trainspotting

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk T2 Trainspotting

Moeite met waar je nou T2 Trainspotting moet kijken? Gedoe met downloaden? hoangkimgiap.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor T2 Trainspotting

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Twintig jaren zijn verstreken. Er is veel veranderd maar er is ook veel hetzelfde gebleven. Mark Renton (Ewan McGregor) keert terug naar de enige plek die hij zijn thuis kan noemen. Daar wachten ze op hem: Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller), en Begbie (Robert Carlyle).

Regisseur en acteurs

 • Danny Boyle portait

  Danny Boyle

  Director

 • Ewan McGregor portait

  Ewan McGregor

  Renton

 • Jonny Lee Miller portait

  Jonny Lee Miller

  Sick Boy

 • Ewen Bremner portait

  Ewen Bremner

  Spud

 • Robert Carlyle portait

  Robert Carlyle

  Francis Begbie

 • Kelly Macdonald portait

  Kelly Macdonald

  Diane

 • Shirley Henderson portait

  Shirley Henderson

  Gail

 • Irvine Welsh portait

  Irvine Welsh

  Mikey Forrester

 • Anjela Nedyalkova portait

  Anjela Nedyalkova

  Nikki

 • Simon Weir portrait

  Simon Weir

  Jailhoose

 • Karl Argue portrait

  Karl Argue

  Mad Pipper

Trailers

T2 Trainspotting

Veel gehoord over T2 Trainspotting en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt T2 Trainspotting heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

T2 Trainspotting streamen

Wil je T2 Trainspotting, de movie met Ewan McGregor, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je T2 Trainspotting zelfs gratis kijken.

T2 Trainspotting downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je T2 Trainspotting ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet T2 Trainspotting er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

T2 Trainspotting torrent

Op zoek naar een torrent van T2 Trainspotting? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van T2 Trainspotting te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

T2 Trainspotting trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van T2 Trainspotting. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.