The Founder
%
72

The Founder

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Founder

Moeite met waar je nou The Founder moet kijken? Gedoe met downloaden? hoangkimgiap.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Founder

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In dit controversiële verhaal achter de oprichting van McDonald's speelt Michael Keaton de rol van Ray Kroc, een mislukte deur-aan-deurverkoper van milkshakemachines. Op de rand van zijn eigen faillissement ontmoet hij de twee broers Mac en Dick McDonald die een succesvol hamburgerrestaurant runnen in het zuiden van Californië. De basis van hun succes: een revolutionair en razendsnel productieproces. De ambitieuze Ray Kroc laat de twee dromen van een enorme franchise: McDonalds! Maar als Kroc aan boord stapt van het bedrijf komen de broers erachter dat Kroc hele andere plannen heeft met de onderneming…

Regisseur en acteurs

 • John Lee Hancock portait

  John Lee Hancock

  Director

 • Michael Keaton portait

  Michael Keaton

  Ray Kroc

 • Laura Dern portait

  Laura Dern

  Ethel Kroc

 • Wilbur Fitzgerald portait

  Wilbur Fitzgerald

  Jerry Cullen

 • Linda Cardellini portait

  Linda Cardellini

  Joan Smith

 • Nick Offerman portait

  Nick Offerman

  Dick McDonald

 • John Carroll Lynch portait

  John Carroll Lynch

  Mac McDonald

 • Patrick Wilson portait

  Patrick Wilson

  Rollie Smith

 • B. J. Novak portait

  B. J. Novak

  Harry Sonneborn

 • Kabby Borders portait

  Kabby Borders

  Cheerleader

 • Valeri Rogers portrait

  Valeri Rogers

  Cheerleader #2

 • Jack Lindberg portrait

  Jack Lindberg

  himself

Trailers

The Founder

Wil je The Founder kijken? De movie van John Lee Hancock uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Founder op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Founder met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Founder downloaden

Het downloaden van The Founder is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Founder ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Founder streamen

Het streamen van The Founder heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Founder online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Founder kijkt. Ideaal!

The Founder torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Founder. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Founder trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Founder voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.