Den skyldige

Den skyldige

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Den skyldige

Moeite met waar je nou Den skyldige moet kijken? Gedoe met downloaden? hoangkimgiap.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Den skyldige

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Asger Holm is een voormalige politieagent die nu bij de alarmcentrale werkt. Hij beantwoordt een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plots wordt verbroken begint er een zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder. Met de telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de bedreigde vrouw te redden. Hij komt er echter al snel achter dat hij met een misdrijf te maken heeft dat veel groter is dan hij in eerste instantie dacht.

Regisseur en acteurs

 • Gustav Möller portrait

  Gustav Möller

  Director

 • Jakob Cedergren portait

  Jakob Cedergren

  Asger Holm

 • Jessica Dinnage portrait

  Jessica Dinnage

  Iben

 • Omar Shargawi portait

  Omar Shargawi

  Rashid

 • Johan Olsen portrait

  Johan Olsen

  Michael

 • Katinka Evers-Jahnsen portrait

  Katinka Evers-Jahnsen

  Mathilde

 • Jeanette Lindbæk portrait

  Jeanette Lindbæk

  Vagtleder Nordsjælland

 • Simon Bennebjerg portrait

  Simon Bennebjerg

  Junkie

 • Laura Bro portait

  Laura Bro

  Journalist

 • Jacob Ulrik Lohmann portait

  Jacob Ulrik Lohmann

  Bo

Trailers

Den skyldige

Den skyldige streamen

Den skyldige streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Den skyldige downloaden

Zin om Den skyldige te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Den skyldige te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Den skyldige torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Den skyldige makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Den skyldige trailer

Wil je er zeker van zijn dat Den skyldige jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.