The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
%
88

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Moeite met waar je nou The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring moet kijken? Gedoe met downloaden? hoangkimgiap.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Samenvatting

De hobbit Frodo heeft een magische ring in zijn bezit gekregen die over onvoorstelbare krachten beschikt. De ring kan als hij in verkeerde handen valt veel onheil veroorzaken. Frodo begint met drie vrienden aan een gevaarlijke reis om de ring in de krater van de vulkaan Orodruin te laten verdwijnen en zo voor eens en voor altijd onschadelijk te maken.

Regisseur en acteurs

 • Peter Jackson portrait

  Peter Jackson

  director

 • Andy Serkis portrait

  Andy Serkis

  actor

 • Ian Holm portrait

  Ian Holm

  actor

 • Sean Bean portrait

  Sean Bean

  actor

 • Hugo Weaving portrait

  Hugo Weaving

  actor

 • Christopher Lee portrait

  Christopher Lee

  actor

 • Orlando Bloom portrait

  Orlando Bloom

  actor

 • Dominic Monaghan portrait

  Dominic Monaghan

  actor

 • Billy Boyd portrait

  Billy Boyd

  actor

 • John Rhys-Davies portrait

  John Rhys-Davies

  actor

 • Cate Blanchett portrait

  Cate Blanchett

  actor

 • Sean Astin portrait

  Sean Astin

  actor

 • Liv Tyler portrait

  Liv Tyler

  actor

 • Viggo Mortensen portrait

  Viggo Mortensen

  actor

 • Ian McKellen portrait

  Ian McKellen

  actor

 • Elijah Wood portrait

  Elijah Wood

  actor

Trailers

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Wil je The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring kijken? De movie vanuit 2001 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring downloaden

Het downloaden van The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring streamen

Het streamen van The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring kijkt. Ideaal!

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.