The Passage
%
85

The Passage

Nu kijken

Kijk The Passage

Moeite met waar je nou The Passage moet kijken? Gedoe met downloaden? hoangkimgiap.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Passage

Samenvatting

Als een mislukt experiment van de Amerikaanse regering een groep ter dood veroordeelde gevangenen tot zeer besmettelijke vampieren maakt, is een weesmeisje misschien de enige die het gevaar kan stoppen.

Regisseur en acteurs

 • Mark-Paul Gosselaar portait

  Mark-Paul Gosselaar

  Brad Wolgast

 • Saniyya Sidney portait

  Saniyya Sidney

  Amy Bellafonte

 • Caroline Chikezie portait

  Caroline Chikezie

  Major Nickole Sykes

 • Vincent Piazza portait

  Vincent Piazza

  Clark Richards

 • Jamie McShane portait

  Jamie McShane

  Tim Fanning

 • Brianne Howey portait

  Brianne Howey

  Shauna Babcock

 • Emmanuelle Chriqui portait

  Emmanuelle Chriqui

  Dr. Lila Kyle

 • Zach Appelman portait

  Zach Appelman

  Agent Phil Doyle

 • Tyler Barnhardt portrait

  Tyler Barnhardt

  Jacob

The Passage

Wil je The Passage kijken? De movie van Mark-Paul Gosselaar uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Passage op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Passage met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Passage downloaden

Het downloaden van The Passage is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Passage ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Passage streamen

Het streamen van The Passage heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Passage online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Passage kijkt. Ideaal!

The Passage torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Passage. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Passage trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Passage voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.