Vals
Bekijk de trailer

Kijk Vals

Moeite met waar je nou Vals moet kijken? Gedoe met downloaden? hoangkimgiap.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Vals

Bekijk nog 96 bronnen

Weten in welke bioscopen Vals draait?

Samenvatting

De vriendinnen Kim, Abby, Feline en nieuwkomer Pippa besluiten hun laatste vrije dagen voor het eindexamen door te brengen in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Wat een gezellig meidenweekend had moeten worden, verandert al gauw in een drama. Na een feestje met drie jongens uit een naburig huis is Feline ineens verdwenen. Door een dik pak sneeuw kunnen de meiden geen kant op en ze hebben geen mobiel bereik. Het lijkt erop dat iemand op hen jaagt en de sfeer wordt steeds angstaanjagender. Weten de meiden eigenlijk wel alles van elkaar en hoeveel valsheid kan een vriendschap verdragen? Vals is de verfilming van het "beste jeugdboek" van 2012 (De Jonge Jury), geschreven door de meest succesvolle jeugdthrillerauteur van dit moment - Mel Wallis de Vries.

Regisseur en acteurs

 • Dennis Bots portrait

  Dennis Bots

  Director

 • Romy Gevers portrait

  Romy Gevers

  Actor

 • Niek Roozen portrait

  Niek Roozen

  Actor

 • Holly Mae Brood portrait

  Holly Mae Brood

  Actor

 • Thijs Boermans portrait

  Thijs Boermans

  Actor

 • Abbey Hoes portrait

  Abbey Hoes

  Actor

 • Shahine El Hamus portrait

  Shahine El Hamus

  Actor

 • Olivia Lonsdale portrait

  Olivia Lonsdale

  Actor

 • Gijs Blom portrait

  Gijs Blom

  Actor

Trailers

Vals

Benieuwd naar Vals? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met hoangkimgiap.com weet je binnen no-time waar Vals draait.

Vals in de bioscoop

Vals draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Vals.

Vals streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Vals te streamen is, vind je een link op hoangkimgiap.com. Weet je al zeker dat Vals een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Vals zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Vals torrent

Op zoek naar een torrent van Vals? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Vals zonder zorgen.

Vals downloaden

Als Vals binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Vals trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Vals de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.