Blindspot
%
76

Blindspot

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Blindspot

Moeite met waar je nou Blindspot moet kijken? Gedoe met downloaden? hoangkimgiap.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blindspot

Samenvatting

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages.

Regisseur en acteurs

 • Sullivan Stapleton portait

  Sullivan Stapleton

  Kurt Weller

 • Jaimie Alexander portait

  Jaimie Alexander

  Jane Doe

 • Rob Brown portait

  Rob Brown

  Edgar Reade

 • Audrey Esparza portait

  Audrey Esparza

  Tasha Zapata

 • Ashley Johnson portait

  Ashley Johnson

  Patterson Leung

 • Ukweli Roach portait

  Ukweli Roach

  Dr. Robert Borden

 • Luke Mitchell portait

  Luke Mitchell

  Roman

 • Michelle Hurd portait

  Michelle Hurd

  Shepherd

 • Archie Panjabi portait

  Archie Panjabi

  Nas Kamal

Trailers

Blindspot

Wil je Blindspot kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Blindspot streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Blindspot niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Blindspot zelfs gratis bekijken.

Blindspot downloaden

Wil je Blindspot ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Blindspot overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Blindspot torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Blindspot is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Blindspot trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Blindspot de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.