Henry Danger
%
96

Henry Danger

Nu kijken

Kijk Henry Danger

Moeite met waar je nou Henry Danger moet kijken? Gedoe met downloaden? hoangkimgiap.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Henry Danger

Samenvatting

De dertienjarige Henry Hart ontmoet zijn superheld Captain Man en wordt zijn sidekick. Henry heeft beloofd om zijn nieuwe functie geheim te houden voor zijn familie en vrienden, waardoor hij een dubbelleven leidt.

Regisseur en acteurs

 • Cooper Barnes portait

  Cooper Barnes

  Captain Man

 • Jace Norman portrait

  Jace Norman

  Henry Hart

 • Riele Downs portrait

  Riele Downs

  Charlotte Bolton

 • Ella Anderson portait

  Ella Anderson

  Piper Hart

Henry Danger

Wil je Henry Danger kijken? De serie van Cooper Barnes uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Henry Danger op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Henry Danger met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Henry Danger downloaden

Het downloaden van Henry Danger is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Henry Danger ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Henry Danger streamen

Het streamen van Henry Danger heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Henry Danger online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Henry Danger kijkt. Ideaal!

Henry Danger torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Henry Danger. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Henry Danger trailer

Bekijk eerst even de trailer van Henry Danger voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.