House
%
88

House

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk House

Moeite met waar je nou House moet kijken? Gedoe met downloaden? hoangkimgiap.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor House

Samenvatting

Dokter House is een medisch genie en specialist in besmettelijke infectieziekten. Hij leidt een jong team van artsen.

Regisseur en acteurs

 • Hugh Laurie portait

  Hugh Laurie

  Dr. Gregory House

 • Omar Epps portait

  Omar Epps

  Dr. Eric Foreman

 • Robert Sean Leonard portait

  Robert Sean Leonard

  Dr. James Wilson

 • Jesse Spencer portait

  Jesse Spencer

  Dr. Robert Chase

 • Peter Jacobson portait

  Peter Jacobson

  Dr. Chris Taub

 • Odette Annable portait

  Odette Annable

  Dr. Jessica Adams

 • Charlyne Yi portait

  Charlyne Yi

  Dr. Chi Park

 • Olivia Wilde portait

  Olivia Wilde

  Dr. Remy "Thirteen" Hadley

 • Jennifer Morrison portait

  Jennifer Morrison

  Dr. Allison Cameron

Trailers

House

Veel gehoord over House en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt House heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

House streamen

Wil je House, de serie met Hugh Laurie, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je House zelfs gratis kijken.

House downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je House ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet House er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

House torrent

Op zoek naar een torrent van House? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van House te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

House trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van House. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.