Living the Light - Robby Müller

Living the Light - Robby Müller

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Living the Light - Robby Müller

Moeite met waar je nou Living the Light - Robby Müller moet kijken? Gedoe met downloaden? hoangkimgiap.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Living the Light - Robby Müller

Samenvatting

Robby Müller (1940-2018) was een van de weinige mensen ter wereld die weet hoe je de zon bespeelt. Hoe je zijn lichtbundels als vlinders vangt. Hoe je zijn stralen als snaren moet aanslaan. Niet alleen klinkt en weerklinkt er muziek uit deze teder gesponnen draden van licht, zoals we zien en horen in de openingsbeelden van Living the Light – Robby Müller als Robby zijn camera beweegt, de camera wordt zelf ook een muziekinstrument. En de hele wereld danst, straalt, fonkelt. Voor haar bijzondere filmessay Living the Light – Robby Müller kreeg regisseur en director of photography Claire Pijman toegang tot duizenden Hi8 videodagboeken, foto’s en polaroids die Müller maakte tijdens het werken aan een van de ruim zeventig speelfilms die hij in zijn loopbaan heeft gedraaid; vaak in samenwerking met zielsverwante regisseurs als Wim Wenders, Jim Jarmusch en Lars von Trier. De film verweeft deze beelden met fragmenten uit zijn oeuvre tot een vloeiend continuüm. Met zijn filmmuziek voegt Jim Jarmusch aan deze brede waaier van leven en kunst zijn eigen geluid toe. Duidelijk wordt dat leven en werk en kunst en dan weer leven elkaar altijd hebben bezield en geïnspireerd. Een ononderbroken stroom van expressieve maar gevoelige beelden die demonstreren hoe je de wereld het beste door een camera laat zien. Hoe de wereld tot leven komt (en leeft) door een lens. Dat de wegen en hotelkamers die hij met Wim Wenders filmde zijn wegen en hotelkamers waren. Hoe zijn omgeving van het ene medium in het andere overging. Zijn werkelijke bestemming was altijd het portretteren, het laten zien wat hij zag. En in die kamers en langs die wegen werd hij aangetrokken door de mooiste reflecterende oppervlakken: ramen en spiegels, resulterend in een eindeloze reeks zelfportretten van de cameraman als man met camera. Met zijn baanbrekende camerawerk en zijn vindingrijke, vernieuwende belichtingsmethodes, zijn uitzonderlijke gevoel voor de diepte van kleuren en zijn vrije hand van kadreren, plus zijn voortdurende zoeken naar eenvoud, heeft Robby Müller generaties van cameraregisseurs aangemoedigd om hun eigen manier van kijken te ontdekken. Behalve een meester van het analoge werd hij ook een digitale pionier toen hij zijn eerste speelfilms met Lars von Trier maakte. Zijn werk is vergeleken met dat van schilders als Vermeer en Hopper, die net als hij meesters van het licht waren. Maar zelfs wanneer zijn films af zijn, blijven zijn beelden in beweging. Het licht vervaagt nooit omdat hij altijd de ruimte schept waarin de beelden het verhaal van de mens vertellen. Waarin dat verhaal in het licht komt te staan. Living the light – Robby Müller is het verhaal van dat licht.

Regisseur en acteurs

 • Claire Pijman portrait

  Claire Pijman

  Director

 • Robby Müller portrait

  Robby Müller

  Actor

 • Wim Wenders portrait

  Wim Wenders

  Actor

 • Jim Jarmusch portrait

  Jim Jarmusch

  Actor

Trailers

Living the Light - Robby Müller

Zin om Living the Light - Robby Müller lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Living the Light - Robby Müller te bekijken voor je op een rijtje.

Living the Light - Robby Müller downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Living the Light - Robby Müller downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Living the Light - Robby Müller. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Living the Light - Robby Müller er ook in SD heel goed uit.

Living the Light - Robby Müller streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Living the Light - Robby Müller net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Living the Light - Robby Müller hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Living the Light - Robby Müller helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Living the Light - Robby Müller torrent

Denk je dat je om Living the Light - Robby Müller te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Living the Light - Robby Müller trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Living the Light - Robby Müller de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.