Miami Vice
%
75

Miami Vice

Bekijk de trailer

Kijk Miami Vice

Moeite met waar je nou Miami Vice moet kijken? Gedoe met downloaden? hoangkimgiap.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Politieagent James 'Sonny' Crockett bestrijdt samen met zijn partner Ricardo 'Rico' Tubbs criminelen door zich voor te doen als een drugrunner met zijn supersnelle Wellcraft Scarab-speedboot.

Regisseur en acteurs

 • Don Johnson portait

  Don Johnson

  Detective James Crockett

 • Philip Michael Thomas portait

  Philip Michael Thomas

  Detective Ricardo Tubbs

 • Saundra Santiago portait

  Saundra Santiago

  Detective Gina Calabrese

 • Olivia Brown portait

  Olivia Brown

  Detective Trudy Joplin

 • Michael Talbott portait

  Michael Talbott

  Detective Stan Switek

 • Edward James Olmos portait

  Edward James Olmos

  Lieutenant Martin Castillo

Trailers

Miami Vice

Op zoek naar Miami Vice? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Miami Vice streamen

Het streamen van series als Miami Vice heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Miami Vice waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Miami Vice dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Miami Vice downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Miami Vice te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Miami Vice torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Miami Vice trailer

Weet je nog niet zeker of Miami Vice jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.