New Tricks
%
79

New Tricks

Nu kijken

Kijk New Tricks

Moeite met waar je nou New Tricks moet kijken? Gedoe met downloaden? hoangkimgiap.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor New Tricks

Samenvatting

Britse politierserie over drie gepensioneerde rechercheurs die worden gevraagd om oude en onopgeloste zaken opnieuw onder de loep te nemen.

Regisseur en acteurs

 • Tamzin Outhwaite portait

  Tamzin Outhwaite

  DCI Sasha Miller

 • Denis Lawson portait

  Denis Lawson

  Steve McAndrew

 • Dennis Waterman portait

  Dennis Waterman

  Gerry Standing

 • Storme Toolis portrait

  Storme Toolis

  Holly Griffin

 • Nicholas Lyndhurst portrait

  Nicholas Lyndhurst

  Danny Griffin

New Tricks

Veel gehoord over New Tricks en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt New Tricks heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

New Tricks streamen

Wil je New Tricks, de serie met Tamzin Outhwaite, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je New Tricks zelfs gratis kijken.

New Tricks downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je New Tricks ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet New Tricks er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

New Tricks torrent

Op zoek naar een torrent van New Tricks? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van New Tricks te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

New Tricks trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van New Tricks. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.