Unforgotten
%
80

Unforgotten

Nu kijken

Kijk Unforgotten

Moeite met waar je nou Unforgotten moet kijken? Gedoe met downloaden? hoangkimgiap.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Unforgotten

Samenvatting

Onder de resten van een gesloopt huis wordt een skelet gevonden. Rechercheurs Cassie Stuart en Sunny Khan ontdekken dat het gaat om een zaak van 39 jaar oud. Ze gaan op zoek naar de moordenaar.

Regisseur en acteurs

 • Nicola Walker portait

  Nicola Walker

  DCI Cassie Stuart

 • Sanjeev Bhaskar portait

  Sanjeev Bhaskar

  DS Sunil 'Sunny' Khan

 • Trevor Eve portait

  Trevor Eve

  Sir Phillip Cross

 • Bernard Hill portait

  Bernard Hill

  Father Robert Greaves

 • Tom Austen portait

  Tom Austen

  Josh Cross

Unforgotten

Veel gehoord over Unforgotten en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Unforgotten heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Unforgotten streamen

Wil je Unforgotten, de serie met Nicola Walker, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Unforgotten zelfs gratis kijken.

Unforgotten downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Unforgotten ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Unforgotten er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Unforgotten torrent

Op zoek naar een torrent van Unforgotten? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Unforgotten te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Unforgotten trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Unforgotten. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.